Plumeti Rain

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Pablo, de CEO van Plumeti Rain. Hij stelde mij de vraag of hij een setje voor Lucy mocht opsturen in ruil voor een review. Ik ben altijd wat voorzichtig met samenwerking en bekijk het dan heel goed of het wel echt iets voor ons is.

Hij had in bijlage de catalogus opgestuurd. Toen ik deze bekeek kon ik alleen maar zeggen: “WAUW” wat een prachtige collectie. In heel wat stuks zag ik er Lucy al mee rond lopen/kruipen. Ik antwoordde dus snel dat ik zeker een samenwerking wou aangaan.

Ik koos een setje uit, deze werd heel snel en verzorgd opgestuurd. Mijn “wauw gevoel” werd enkel en alleen maar, bevestigd bij het openen van het pakketje. Prachtige materialen, fijne details en mooie subtiele prints.

Nu met het mooie weer was het ideaal om het snel eens aan te doen bij Lucy. Ik was ook wel héél benieuwd of de kleur haar mooi ging staan. Want deze hebben we nog niet in haar kast hangen.

Het jurkje was nog wat te groot maar, het bloomertje paste wel goed aan en de kleur stond haar prachtig! Vinden jullie ook niet?

Ik ga toch snel nog eens kijken voor andere stuks uit hun collectie. Want ik ben volledig verliefd op dit merkje ❤ .

Wat vinden jullie van dit merkje?

Hier in België kan je het momenteel enkel kopen bij: De Melkbrigade in Lochristi (momenteel enkel de grotere maten) en Room4kids in Aalst. Hopelijk komen er snel nog andere winkels bij.

 

xxx Stéphanie

 

Gepost door:mamaschrijffout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s