Wat bracht de Sint bij ons?

 

Begin december kwam de sint op enkele plaatsen langs voor Emyl en Lucy. Benieuwd wat hij allemaal heeft gebracht? Het was dit jaar absoluut geen simpele opgave voor hem 😉 .

 

Dit bracht hij voor Emyl:

Goal

25188251_10214392489913436_1554851025_n

Deze kocht de sint bij Decathlon, Emyl vroeg hier al een tijdje naar, zo kan hij ook al eens trainen in de tuin 😉 .

Review: Hij was makkelijk om in elkaar te steken en weegt niet super veel. De goal zit er ook heel degelijk uit. Of hij dat ook is zullen misschien pas binnen enkele maanden kunnen zeggen?

Playmobil

Emyl is een echte autofreak en ondertussen speelt hij ook graag met Playmobil (hoera we kunnen eens wat anders kopen dan alleen maar auto’s…. aleh euhm de sint hé 😉 ). Deze werden gekocht bij de Fun en Dreamland.

Review: Een gepruts om in elkaar te steken (en te bestickeren) maar, daarna is het wel heel degelijk speelgoed om mee te spelen.

 

Cars speelset: Ultimatie Florida Speedway

25323058_10214392490193443_156706240_n

Zoals ik al zei is Emyl een echte autofreak, hij kan uren met zijn auto’s spelen en dan vooral met die van Cars. Deze zijn super degelijk en kunnen tegen een stootje! Deze stond dan ook heel hoog op zijn verlanglijstje. We hebben hier lang over getwijfeld maar, de sint heeft hem dan uiteindelijk toch gebracht 😉 . Ook deze vond de sint bij Dreamland.

Review: Deze baan neemt wel wat tijd in om in elkaar te steken en te bestickeren. Hij neemt wel wat plaats in en is ook nogal euhm luidruchtig. Daarom mag Emyl er ook maar enkel mee op zijn kamer spelen (en met de deur dicht) 🙈. Maar, voor hem is het hit en heeft er al een aantal uren speelplezier mee gehad.

 

Dokterskoffer

asset-1325794

Rollenspel is ook iets dat Emyl sinds kort graag doet en daarom vroegen we aan de sint deze koffer. Hij gaf ook zelf al een aantal weken geleden aan dat hij een dokterskoffer leuk zou vinden. Deze vond de sint ook bij Dreamland.

Review: Degelijke koffer met stevig doktersmateriaal in en deze is ook al een grote hit geweest bij Emyl. Hij onderzoekt ermee zijn knuffels, familie en ook wij moeten er aan geloven 😉.

 

Ook Lucy werd niet vergeten door de Sint. Voor haar was het ook een hele uitdaging om een lijstje te maken. Want ik heb sowieso al heel veel baby en peuter speelgoed (in de opvang). Maar, we vonden toch een aantal leuke dingen.

 

 

Ballenbad

LIGHTGREY90x90x40_a4eed2f2-ab74-4a4c-a769-bf9b47c8b186_1024x1024

De ballenbadjes van Misioo kwam ik al een tijdje tegen op instagram. Emyl was er toen al te groot voor maar, nu met Lucy kon ik niet weerstaan. En het vloekt niet in ons interieur. WIN WIN 🙂 Deze vond de Sint bij Aprilvisje.

Review: Deze is echt een groot succes bij Lucy. Ze heeft hier enorm veel plezier in. Geweldig om haar bezig te zien! Ik zelf ben ook zeer tevreden van het ballenbad . Je kan de hoes wassen, makkelijk van plaats verzetten en je kan het zelf weg bergen in een kast ofzo 😉.

Baby speelgoed set 

De sint koos voor Lucy ook nog een baby speelgoed set van Green Toys. Ik zelf ben grote fan van Green Toys want het is allemaal gemaakt uit 100% gerecycleerd plastic en het is mega stevig! Emyl heeft al een hele verzameling ondertussen! Deze heeft de sint besteld bij The Wonder Years.

Review: De sleutels en de olifant zijn de favorieten van Lucy. De stapelpotjes gooit ze wel graag in het rond ;-). En zoals ik gewoon ben van Green Toys zijn deze stuks super degelijk. Niets op aan te merken.

 

De Ark van Noah

asset-197795

Deze Ark van Noah vond de sint bij Dreamland. Het komt uit hun eigen Collectie. Het is leuk om later de verschillende dieren aan te leren incl geluiden.

Review: 1 Nadeel => geen uit knop voor het geluid. Voor de rest is deze ook mega degelijk en zal Lucy wel kunnen bekoren.

 

Nu kunnen we aan de “kerst stress” beginnen 😉

 

Wat kregen jullie kindjes van de Sint allemaal? 

Wat zal er voor hun onder de kerstboom liggen?

 

Stéphanie xxx

 

Gepost door:mamaschrijffout

Een reactie op “Wat bracht de Sint bij ons? (review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s