hero-logo-dino

1 Juli, eerste dag van de zomervakantie en Linny had ook een vrije dag. Dan proberen we altijd iets leuks te doen voor Emyl. Hij vroeg al een tijdje om naar “de echte dino’s” te gaan kijken. Het was enorm slecht weer buiten, dus een bezoekje aan Brussels expo was ideaal.

Toen we binnen kwamen kregen we een luisterapparaat, waarmee je tijdens je bezoek  kon luisteren naar oa de verschillende dino’s. Emyl was enorm onder de indruk. En hij dacht dat het echte dino’s waren… 😉 (Ze waren dan ook kolossaal en maakte angstaanjagende geluiden). Ook lucy keek mee rond vanuit de draagzak en moest ermee lachen.

 

Op het einde van ons bezoekje kwam je uit in een ruimte waar je iets kon eten en drinken. Emyl kon terwijl “archeoloogje spelen” aan een zandtafel met beenderen van dino’s en een mooie tekening van dino’s in kleuren.

Emyl vond het de moeite ook al duurde het bezoekje niet lang. Na twee uren waren we alweer buiten.

Emyl blij = Mama en papa blij ❤

Gepost door:mamaschrijffout

Een reactie op “Eerste uitstapje van de zomervakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s