Afgelopen zondag moest Linny nog eens werken van 6u00 tot 18u00, dat betekent dat ik heel de dag de kindjes alleen moet entertainen πŸ˜‰ .

 

Om 6u15 was Emyl al wakker en hij vond er niets beter op om zijn zusje ook wakker te maken πŸ™„, dat betekent dat we allemaal al rond 6u30 beneden zaten. Boterhammetjes smeren voor Emyl, flesje geven aan Lucy en terwijl wat koffie drinken (Want dat had ik nodig πŸ™ˆ).

 

Op zondag voormiddag probeer ik het altijd wat rustig en ontspannen te houden in huis. Emyl speelt rustig met zijn auto’s terwijl ik Lucy opfris en aankleed. Daarna is Emyl aan de beurt voor in bad te gaan en zijn kleren aan te doen.

 

Tegen 12uur, etenstijd voor Emyl en mij. Ik vraag aan Emyl wat hij graag zou eten en hij antwoordde: “meloen en vleesje van mama”, ik at zaterdag meloen met Parma ham πŸ˜ƒ. Β Geen enkel probleem want dat hadden we nog in huis.

Facetune

 

Na ons middageten en Lucy haar flesje vertrokken we naar de kinderboerderij in Bornem (doen we geregeld eens op een zondag).

Koetjes brood geven, ezels aaien, tussen de eenden en ganzen lopen, knuffelen met de geitjes, hertjes en vogels zoeken en als laatste eten we altijd een ijsje daar.

 

Terug thuis speelde Emyl nog wat in de tuin terwijl Lucy binnen sliep en ik de was en de plas nog wat deedΒ (ook dat moet gebeuren he πŸ˜‰).

Klimmen op de klimmuur, vliegtuigen spotten met zijn verrekijker, schommelen, glijden en OH hij vond ook een paddenstoel in het gras…. ik moest heel voorzichtig komen kijken en zeker niet de kaboutertjes wakker maken (geweldig toch die kinder fantasie) 😊.

 

In de vroege avond was er nog wat tijd voor een filmpje en chips (die Emyl de dag ervoor zelf mocht kiezen in de winkel). Ik maak het dan gezellig met een dekentje en kussens want ik heb niet graag dat hij chips eet in de zetel πŸ™ˆ. Hij koos voor de 100 ste keer ofzo voor “Planes”. Kleine zus mocht “meekijken” vanuit de zetel maar, zij viel na 10 minuten al in slaap πŸ˜„.

 

18u20 Linny thuis, Emyl vertelde hem zijn dagje en at nog snel iets voor hij moest gaan slapen.

Dit was onze zondag met 3, wat hebben jullie afgelopen zondag gedaan? 😊

 

 

Gepost door:mamaschrijffout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s